Udstationering

Hvad er udstationering ?

Ved de fleste kuld ønsker vi at udstationere en tæve, dette for at vi kan føre vores linje videre, uden at vi har for mange hunde boende.

Vi ønsker at vores hunde er en stor del af familien, hvilket er vanskeligt, hvis vi har mere end 2-3 hunde. Ved at udstationere sikre vi os at hunden får en familie med tid og rum til at give den det skønneste hundeliv, men også at vi har mulighed for at føre vores avl videre.


At være udstationeringsfamilie kræver ikke noget specielt, blot at du/I har lysten til at samarbejde med os, det er derfor vigtigt for os at kemien er rigtig. 

I det daglige bor tæven hos udstationeringsværten, hvor vi fuldtud betegner den som jeres hund - når hunden skal have hvalpe bor den hos os. Vi har ret til 2 kuld hvalpe, med min. 6 levende hvalpe. 


Det er fordelagtigt at du/I er bosidende i Midt- eller Nordjylland, men ved den rigtige familie er geografien ej afgørende.


En udstationering er gratis, vi forbeholder os retten til at vælge imellem alle interesserede - et godt kenskabt til racen er vigtig for os. 


Skriv eller ring ved interesse eller uddybende spørgsmål